Irish Pastime: Gambling at the dogtracks

Race!

Wat doen mensen in een land waar het eigenlijk altijd grauw en regenachtig is? De Ieren wedden. Op alles! In de stad struikel je over de wedkantoren en in de buitenwijken van Dublin zijn verschillende parken voor paardenraces.

In het voorjaar ben ik al eens bij een vroege race geweest. Op zondag, netjes gekleed en met een drankje in de hand. Het was net iets minder posh dan de ‘ervaring’ met paardenraces in Bangalore, maar toch! Weer eens wat anders! Donderdag 11 augustus was het tijd voor mijn eerste dogtrack-race. Moet alleen bekennen dat ik me niet met wedden moet bemoeien. Geluk met gokken of geluk in de liefde zeggen ze? Ik waag het er maar niet op ;-)

Martin wed op 'Nikitas Scut'
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s