The End….

Weer terug in het koude maar toch wel fijne Nederland!

Na mijn vorige post ben ik een aantal dagen in Bombay geweest. Hier heb ik met name ‘genoten’ van de monsoon. Eigenlijk voor het eerst dat ik zo veel regen meegemaakt heb in India. Toch wel een hele aparte stad (ongeveer net zo veel inwoners als Nederland. Meer dan de helft woont in Slums. India op z’n best :) ) Het hoogtepunt was de afsluiting van het 10 daagse Ganesha festival. Met gigantische Ganesha beelden wordt er een kleine of grote optocht door de straten met veel muziek en gedans. Uiteindelijk wordt de Ganesha geofferd (verdronken voor ons Westerlingen) De dag voor dit festival heb ik een tour door de stad gedaan en was door de chauffeur uitgenodigd om mee te doen. Ja. Dus Nikita dansend door de straten van Bombay :D

Na Bombay nog een paar dagen genoten van stranden in Goa (hetzelfde strand als van mijn allereerste weekendtrip!) en kerken bezocht (dat hoort er nu eenmaal bij in Goa, had misschien toch beter op het strand kunnen blijven ;) ) Goa was heerlijk! Natuurlijk met de bijbehorende verse vis en zeevruchten. En opdringerige koeien op het strand. Na een duik in het heerlijke warme water zag onze deken er wel erg verfromfraaid uit. Buurvrouw kwam lachend mededelen dat we bezoek gehad hadden van een koe. En dat deze de sigaretten van mijn vriend ook maar opgegeten had bij gebrek aan beter voedsel!

Na twee nachtjes in Bangalore ben ik weer naar thuis gevlogen naar een welkomstcomitee met een hele berg Hollandse drop en stroopwafels!

Via de volgende link kun je mijn foto’s van de laatste 4 weken backpacken bekijken: http://www.facebook.com/album.php?aid=35902&id=1385357704&l=91cf72845e

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s