Great Escape

En dat op het nippertje…

Mijn maandag toch nog goedgemaakt met dansen in de modder en naar goede muziek luisteren. De volgende ochtend netjes op tijd naar het vliegveld gegaan (dacht ik) en bij de ingang begonnen alle guards te roepen dat ik maar heel snel door moest rennen.

Maandag vertelde een heel erg behulpzame Kingfisher mevrouw me dat ik de volgende dag op de zelfde tijd moest melden. Maar eigenlijk niet, eigenlijk had ik om 5 uur op het vliegveld moeten zijn. Ondertussen steeg het vliegtuig waar ik in had moeten zitten op echter de security meneer die dit rustig en vriendelijk uitlegde. Geen probleem en geen zorgen (over het algemeen een zinnetje wat me hier in India grote zorgen baart) hij kon me wel op de volgende vlucht krijgen. Die zou om 8:10 vertrekken (dit was zo rond 7 uur ‘s ochtends) Na diezelfde meneer achtervolgd te hebben door het vliegveld terwijl hij met mijn ticket in zijn hand druk in een walkie-talkie aan t praten was kon ik inchecken. Juchuu opluchting!

Uiteindelijk bleek dat het vliegtuig om 11:40 zou vertrekken. Nja.. Uiteindelijk heb ik het gehaald tot Delhi en een ticket naar Bombay geboekt. Terwijl ik het eerste deel van deze blog aan het schrijven was ging mijn telefoon: ”Is this Miss Nikita Smits? M’am, please hurry to gate 2, you are the last person to board the plane”. Oeps. Ik was niet helemaal de laatste, er waren nog een paar mensen in de bus voor het vliegtuig. Wel bijna.

Nu in Bombay! Dit is een stad met meer dan 16 miljoen inwoners. Ongelofelijk groot en chaotisch. Probeer alle Nederlanders eens in een stad te stoppen? Gigantische grote en mooie stad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s