Short Update

Heeel kort maar toch even een berichtje. Via Gangtok zijn we terug gereden via Darjeeling. Daar waren we ook heel snel weer weg aangezien het wel erg regenachtig en koud was!!

Terug in Siliguri hebben we een nacht bij een Indiase familie doorgebracht (oude klasgenoot van Vishal). Op tijd opgestaan voor mijn laaange treinreis (ongeveer 24 uur ) naar Varanasi. Ontzettende indrukwekkende stad, een van de meest heilige plaatsen voor Hindu’s en de meest populaire plaats voor crematie. Dit gebeurt aan de oevers van de Ganges en ook al had ik me er op voorbereid gaf me kippevel!

Morning prayer

Vanuit varanasi richting Rajasthan voor een Camel safari…. :D Heel veel lol en nog meer zand maar slapen onder de sterren in een volledig donkere woestijn is wel apart :) http://www.toeth.dk/?p=345 voor wat foto’s en een helaas Deense blog.

Na Jodphur en Amritsar was er weer een interessante treinreis, via Bikaner naar Amritsar. Ook in Amritsar weer iemand uit Bangalore tegen gekomen en na het nodige sightseeing en een bezoek aan de Pakistaanse grens (schitterend spectakel gemaakt van de afsluiting elke avond. Honderden bezoekers die grenswachters van beide kanten aanmoedigen terwijl deze elkaar om het hardst heel vreemd saluteren en vanalles schreeuwen.) Vanochtend richting de bergen nu in Mc Leod Ganji en vanavond ga ik verder naar Manali om voor het weekend in Leh te zijn

Meer verhalen en foto’s als ik thuis ben in september ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s