Airport

Juchuu! Ik mag India weer in! Wel zo prettig aangezien ik nog wat spulletjes achter gelaten heb en mijn vlucht naar huis vanuit Bangalore is volgende maand ;)

De afgelopen 10 dagen waren super! Eerst Bangkok gevolgd door Koh Tao. Dan via Bangkok (halve nacht in een guest house) naar Ayutthaya voor cultureel actief sightseeing weer terug naar Bangkok. Thailand is mooi maar ben toch erg blij dat ik in India rond ga reizen. Net iets minder dronken Hollandse toeristen en meer karakter. Zal niet iedereen met me eens zijn, maar India is toch favoriet!

Pierre is gister al teruggevlogen na het nodige shoppen voor souvenirs. Lekker foute shirts en fijne namaak (ja mam, hoop dat je m leuk vindt ;) ) gekocht met natuurlijk de nodige buddha’s. Gisteravond ben ik nog door de stad gereden achterop een motortaxi. De oplossing voor verkeersopstoppingen in de stad als je het mij vraagt! En wat gedronken op Kao San Road. Waar je dan opeens een erg bekend gezicht op het terras ziet zitten… Small Small world als je oude collega’s tegenkomt ;)

Moet zo boarden dus hou t bij een kort berichtje.. Probeer snel te updaten!

Volgende bestemming: Kolkata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s