Fashion Show

Weer eens zo’n heerlijke woensdagavond gehad! Ten eerste heb ik twee dagen vanuit UB City gewerkt met een fantastisch uitzicht over de stad vanaf de 15e verdieping!

‘s Avonds was ik samen met Melanie en Vishal uitgenodigd voor een Fashion Show in het Leela Palace (een van de mooiste hotels van de stad). Fijne avond met leuke mensen en complementry drankjes en hapjes. Uiteindelijk bleek de ‘fashion’ niet zo denderend te zijn maar wij hebben ons kostelijk vermaakt! Na de fashion show zou ik een reisgenoot van de Kerala trip ontmoeten om wat foto’s uit te wisselen, bleek dat hij zijn gezicht ook nog ergens op een party moest laten zien. Dus off naar de volgende locatie dan maar! Heerlijk gegeten bij Shanhai Salsa (Chinees en Cubaans is echt een aparte combi maar het werkt..)

Nu op naar de volgende uitdaging. Voor aankomend weekend heb ik een trip met 30 trainees naar de Hills of Ooty georganiseerd. Op de een of andere manier ben ik er in geslaagd om iedereen in een bus en guest house te krijgen, laten we zien hoe deze recordpoging af gaat lopen ;)

Ohja! Ik heb eindelijk wat treintickets voor de eerste weken van mijn trip geboekt! Toch heerlijk dit land, je kunt voor een paar euro’s honderden kilometers in een bed in de trein afleggen. Voor de langere reizen (1000 km ;) ) heb ik ruig gedaan en een luxere klasse gereserveerd. Koste me wel 15 euries! Verder een Lonely planet voor Thailand aangeschaft en onze duikcursus gereserveerd. Thailand, here we come! :D

Nice View
Nice View
Interesting Fashion
Interesting Fashion
Paparazzo Pic
Paparazzo Pic
Drinks
Drinks
3 Musketeers
3 Musketeers

Via de volgende link vind je mijn Facebook Pics met snaps rond Bangalore en van de fashion show van gisteravond!

http://www.facebook.com/album.php?aid=19121&id=1385357704&l=08461acfd9

Advertisements

2 thoughts on “Fashion Show

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s