Tuesday Night

Wil toch nog even wat anders met jullie delen. Uitleggen waarom ik het leventje hier in Bangalore zo ga missen ;)

Gisteravond zijn we begonnen in het Park Hotel. Een vriend vertrekt deze week en zou daar een etentje hebben dus ik ben ook even langsgegaan voor een overheerlijke apple martini aan het zwembad. Het originele plan was dat ik ergens anders zou gaan eten. Dus over MG road gewandeld richting een nogal interessante pub. Stel je voor. Een combinatie van bruine kroeg, Indiase sfeer, britse foute kroeg, rockmuziek en pitchers bier en popcorn. Geloof dat het een mix van al het genoemde is.. In ieder geval. Na een drankje in een riksja off to Harima. Zou een goed japans restaurant zijn. De avond werd dus afgesloten met bubbels en Sushi (yes.. it’s all in the combination..) Niet verkeerd zou ik zo zeggen!

Gewoon een dinsdagavond hier in B’lore!

At Harima's
At Harima's
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s