Dreaming..

Zo af en toe denk ik ook aan de trip die ik volgende maand ga maken. Ik heb al wat details opgezocht over trein en vliegtickets. Een aantal plaatsen waar bekenden uit Bangalore op dat moment zullen zijn opgezocht. Net heb ik een aantal plaatsen die ik graag wil bezoeken eens op een kaartje gemarkeerd. Wat denken jullie, is dit te ambitieus? Zou ik dit halen in iets meer dan 5 weken? Bangalore, Bankok, Zuid Thailand, Bangalok, Kolkatta, Noord india richting Himalaya, Varanasi aan de Ganges, Noord West India en dan via de westkust weer terug naar Bangalore.

Het lijkt me toch krap voor die 11.000 kilometers die ik dan af zou moeten leggen. Misschien toch nog maar eens mijn trouwe Lonely Planet raadplegen. Nog precies 1 maand hier in Bengaluru! Gisteren maar eens een regenjas, zaklampje en zakmes gekocht. Vanavond hikingboots ophalen!

Ambitious Travel Plans
Ambitious Travel Plans
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s