Work

Na alle comentaren dat ik alleen maar over feesten en reizen schrijf ook een berichtje over.. Werk :D. Vanmiddag was er een inspectie in een van de fabrieken hier in Bangalore. ‘Hier’ is dan een reletief begrip, het is ongeveer een uur per scooter van kantoor en nog eens 20 minuten verder van mijn apartement. De reis terug heb ik lekker rustig aangedaan om wat foto’s voor jullie te maken.

Over het werk.. Het was een final QC, kwaliteits controle. De totale order staat klaar om verscheept te worden en wij halen er dan een percentage uit om de artikelen te meten en te controleren of stof of stikfouten. Heb vanmiddag dus heel wat shirts nagemeten! Gelukkig waren er geen problemen en kon alles gewoon doorgaan.

De bezoeken aan de fabrieken zijn toch altijd wel apart moet ik zeggen. Ik blijf toch erg blank en vreemd voor de meeste werknemers. ”Nee” was geen optie bij het aanbod van de derde kop thee en nadat ik vroeg waar het toilet was… Er werd iemand weggestuurd om de sleutel van het ‘Executive  Toilet’ te halen. Niet dat je je daar nou al te veel bij voor moet stellen. Ala, toilet langs de snelweg wat je liever vermijdt ;)

De eerste foto’s heb ik een tijdje geleden gemaakt in een fabriek in Tirupur

T-shirtjes
T-shirtjes
Prints
Prints
Pick your color
Pick your color

En natuurlijk de foto’s van vandaag. Op de eerste foto staat mijn collega. De rest is genomen op de weg naar huis!

Venkat
Venkat
Kids
Kids
Lady
Lady
Playing outside
Playing outside
Girlpower
Girlpower
√
Beauty
Shopping for dinner
Shopping for dinner
It's all about fashion@!
It's all about fashion!

Het volgende is XXX rated en verboden voor Oma’s ;)

Road Signs
Road Signs

Last but certainly not least….

Indulgence at the end of the day..
Indulgence at the end of the day..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s