Mysore!

Gisterochtend werd ik in alle vroegte enigzins verdwaasd wakker. Waarom gaat mijn wekker zo idioot vroeg op zaterdagochtend *blank* Ohja, Mysore staat voor vandaag op het programma! Het is maar goed dat ik niet kan drinken met mijn medicijnen aangezien vrijdagavond weer ontzettend gezellig was en we een nogal spontane maar zeer geslaagde afterparty hadden.

In Mysore zijn we begonnen met Chamundi Hill ” The eight holiest hill in South India”. Heilige plaatsen zijn belangrijk hier, zit m in de details he! De temperatuur was nog lekker dus heel actief naar beneden gelopen (naar boven was dan toch even te veel actie) Tempel en grote Bull beelden gekeken.

Chamundi Hill View
Chamundi Hill View
Holy Man
Holy Man

Niet te missen is natuurlijk het Mysore Palace. Erg mooi vanbinnen maar het allermooiste is het ‘s avonds wanneer alle 40.000 lampjes aangaan het het paleis spontaan in een sprookjes paleis. Jaaa, laat mij nou, ik geloof gewoon nog graag in sprookjes ;)

Palace
Palace
My own fairy tale palace?
My own fairy tale palace?

Helemaal geweldig was de Devaraja Market. Ik hou nu eenmaal van smalle steegjes en chaos :)

Pomegranate
Pomegranate
*Zzzzzzzz*
*Zzzzzzzz*
Barber
Barber
Colors, colors and more colors!
Colors, colors and more colors!
Banana?
Banana?

Dat was het voor nu.. Moet dringend gaan brunchen!

Advertisements

One thought on “Mysore!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s