Short update

Hi all :)

De afgelopen weken ben ik lekker in Bangalore gebleven maar heb me zeker niet verveeld! Zo ben ik begonnen met lessen Argentijnse tango en heb een aantal salsa avonden bezocht. Salsa blijkt eenvoudiger dan verwacht maar de tango lessen zijn geloof ik wel een must!

Verder heb ik eindelijk Lalbagh, de botanishe tuin, bezocht op een zaterdagmiddag. Heerlijk verse mango gedeeld met de aapjes en lekker rondgewandeld. Het is een groot park met een meer en aangelegde tuinen midden in de stad. Zoals ik Loes (die volgende week eindelijk naar NY vertrekt!!) al smste; het is net Central park! :) Afgezien van die aapjes dan. En de Indiase kindjes die heeeel graag op de foto willen.

Monkey at Lalbagh

Verder ben ik voor het werk voor showroommateriaal op pad geweest. We zijn natuurlijk in India en de kleinere locale bedrijven die ons zouden kunnen helpen zijn niet op internet te vinden. Dus vol goede moet en een vaag advies op de scooter. Vrijdagmiddag in de zon! Na heel veel rondrijden en nog meer rondwandelen was ik ervan overtuigd dat ik de showroom niet zou vinden. De foto hieronder geeft jullie een idee van de buurt.. Na veel rondvragen en nog meer gebarentaal ben ik uiteindelijk van de straat met computers, in de straat met electronishe reserveonderdelen terechtgekomen. Vandaar door de steeg  met plastic meubels naar de goede straat. Gevonden! Ik heb zelfs mijn scooter nog terug kunnen vinden naderhand…

Computers on Sale
Computers on Sale

Alley of the 1001 Chairs
Alley of the 1001 Chairs

All the books you can think of. New, used and illegally printed..

En natuurlijk op mijn scootertje rondgecrossed door B’lore en de nodige feestjes bezocht!

MG Road
MG Road
Ulsoor lake at sundown
Ulsoor lake at sundown
Newspaper
Newspaper

Nu nog twee dagen werken voordat we richting Kerala ofwel ‘Gods own country’ vertrekken. Een klein detail is dat de monsoon nu officieel is begonnen. Dat betekent REGEN. Niet zomaar regen maar in hoofdletters, dikgedrukt en onderstreept. Lets see!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s