So much to see..

Ok dan.. Bij deze het vervolg dan de Coorg trip..

Olifanten blijven toch wel erg leuk. En groot. En toch wel aaibaar. De missie van onze laatste dag in Coorg was olifanten zien en het liefst ook nog enige actie ondernemen. We zijn nog steeds in India dus het uitchecken en het terrein verlaten ging niet al te vlug. Nee de jeep was weg. Ja over 10 minuten. Ruim twee uur later waren we eindelijk op weg naar onze bus! Heel erg luxe een dvd aangezet (jaahaaa… hebben ze hier ook in bussen) maar helaas was het vrij moeilijk om de film te volgen. Wegens hobbelige wegen. En dan bedoel ik ‘uit je stoel geschud worden en iedereen is misselijk’ hobbelige wegen. Na 3 uur hobbelen zijn we eindelijk bij Dubare elephant camp aangekomen. ”Nee, je kunt geen rit op een olifant maken. Ook niet voeren en niet wassen. Tja dan hadden jullie hier voor 10 uur ‘s ochtends moeten zijn!” Toch maar rondgelopen in het kamp. De olifanten die hier wonen zijn wilde dieren die getraind worden voor werk in tempels en dergelijke. Op een bepaald moment zag ik twee trainers samen met twee olifanten richting de rivier gaan voor een bad. Natuurlijk ben ik daar snel achteraangegaan en heb gevraagd of ik mocht helpen. Blank/ blond en vrouw zijn heeft hier zo zijn voordelen. ”YesYes! Come!” Dus alsnog olifantjes gewassen! Na wederom een heel erg twijfelachtige lunch en droge kleren aangetrokken te hebben zijn we richting  Mysore vertrokken. Mysore schijnt een erg mooie stad te zijn, ga binnenkort nog terug voor een echte trip, maar helaas was er alleen tijd om even wat foto’s te nemen van het verlichte paleis. Met een zenuwachtige chauffeur die bang was voor een boete.

Na een korte stop voor diner moesten we toch echt weer richting Bangalore. Om na twee uurtjes in bed weer richting kantoor te vertrekken. Totaal fris en wakker natuurlijk ;)

Dubare Elephant Camp

Advertisements

One thought on “So much to see..

  1. Super verhaaltjes meid!!!
    volgends mij wordt dat een weekend foto’s kijken als je terug bent!!
    Nacht 1 van de volleybalfeesten was weer geslaagd!!!details volgen nog wel een keer.

    kus Miek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s