What a surpise!

Heel even een kort berichtje dan. Aangezien ik weet dat jullie allemaal op de video met mijn verbaasde reactie zitten te wachten ;) Mijn lieve moeder heeft het weer eens voor elkaar gekregen; uitgebreide plannen maken waar iedereen van op de hoogte is behalve ik! Dan sta je ‘s ochtends om 5 uur koffie te drinken en ben je erg blij om je ouders te zien, voel je iets op je kont. ”Hmm.. Nee dat was geen vreemde, gewoon een vriendelijke tik tegen mijn billen? Wie was dat? Wie van de mensen die ik ken is hier op het vliegveld op dit hoogst onchristelijke uur?” Draai me om.. ”Pierre?? He! Hoe kan dit! Waarom wist ik dit niet! HEEE! Ik had niets door! Hee, jij hoort in Zwitserland te zitten voor je werk! Ohhhh Rosanne gaat helemaal niet met ons mee naar Hampi, die treintickets zijn voor jou!”

Volgens mij vat dit mijn reactie wel een beetje samen.. Nu ligt iedereen heerlijk te slapen in mijn appartementje voordat we vanavond naar Hampi afreizen voor het weekend.

Hieronder links naar foto’s van mijn vorige trip:

Coorg Weekend:

http://www.facebook.com/album.php?aid=20643&id=1385357704&l=ad0246854d

Kodaikanal weekend:

http://www.facebook.com/album.php?aid=19644&id=1385357704&l=5b99811383.

Dinner prepared in my smallsmall kitchen:

http://www.facebook.com/album.php?aid=21606&id=1385357704&l=3075830014

Advertisements

3 thoughts on “What a surpise!

  1. Hoi hoi allemaal.
    Wij zijn blij dat de de verassing goed gelukt is!!!!
    Geniet er maar lekker van!!!!
    dikke x mam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s