True fans!

Bij deze wil ik, hetzij iets vertraagd, een mijlpaal met jullie vieren.. Jullie, mijn trouwe fans ;) hebben mijn blog al meer dan 1000 keer bekeken! Om precies te zijn 1285 keer op deze pagina en via mijn hyves.

Wist niet dat ik zoveel trouwe fans had :)

Nu nog mijn laatste werkdag voor het weekend en dan naar Goa! Heerlijk op het strand van de zon genieten… Maar eerst 13 uur (dat is wat ze ons vertellen, of het klopt weet ik niet) in een bus op de heerlijke Indiase wegen.. Google this: Goa Palolem beach ;)

Mijn werkplek

Advertisements

2 thoughts on “True fans!

 1. Haaajj Niki,

  Fijn toch om te weten dat er nog zoveel mensen aan je denken terwijl je zo ver weg bent!!!
  Je zit nu gewoon al een maand in India, hoe snel gaat dat!!! Voordat je het weet ben je weer terug in ons koude kikkerlandje, dus flink genieten!!!
  Maar zo te lezen doe je dat volop!!!

  kus fie

 2. Heeey Nikita!

  Ik had een paar berichtjes gemist maar ik ben nu weer helemaal up to date!!
  Behalve de voedselvergiftiging en de foutgeparkeerde scooter klinkt het allemaal geweldig!!

  Enjoy Enjoy!!!

  Kuss kaiya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s