First day on the job

Ja ik weet het, ik verwaardeloos jullie allemaal ;) Ik heb niet eens tijd om een fatsoenlijke blog te schrijven!

Vandaag heb ik mijn eerste werkdag gehad. Heeel veel informatie maar leuke collega’s en ik denk dat ik hier ontzettend veel ga leren. Vandaag heb ik ook al kennis gemaakt met de Indiase bureacratie.. Er is een foutje gemaakt met de license van het bedrijf, het adres moet gewijzigd worden. Na heel wat zoekwerk is de conclusie dat er binnen een week een meeting met allerlei mensen in China geregeld moet worden. Er moeten officiele stukken van een aantal besprekingen zijn en daarnaast moeten een aantal mensen een formulier ondertekenen(gruwelijk ingewikkeld formulier met lastige vragen; Directors PIN – die we niet hebben en vreemde vragen zoals het adres van het pulitiebureau waar wij onder vallen).

Maarja, om mijn gebrek aan kleurrijke en verbijsterende verhalen goed te maken een kleurrijk en verbijsterend filmpje: Ritjes in de riksja en een Indiase bruiloft.

Advertisements

3 thoughts on “First day on the job

  1. das nog eens ” luxe”, wat zul jij deze mooie handige brommertjes missen als je weer in je zwarte bolide zit. Ha Ha

    xxmam

    ps op de camera zit een winddemper. Even in het menu opzoeken je krijgt dan een streepje door de microfoon. De camera is dan minder windgevoelig. Succes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s