WHAAAAA WHAAAHAAAA

Ok, nu wordt het allemaal wel heel erg eng.

Afgelopen vrijdag stond de huiskamer thuis opeens totaal onverwacht, nee jongens ik had echt helemaal niets door, vol met mensen en slingers en balonnen en hapjes en drankjes! Het was een geweldige avond met heel vee lieve mensen en heel veel drop. Minstens 5 kilo… En dansen in de garage bij tl-licht om 3 uur ‘s nachts. Vooral dat laatste gedeelte had erg veel weg van het verjaardagsfeest dat ik samen met Sophie gehouden heb toen we 15 werden. Briljant!

Zaterdagavond en maandag afscheid genomen van mijn vriendinnetjes maar (nog) geen tranen op stations of in kroegen. Zelfs niet bij dat hele mooie boek met al jullie mooie verhalen. (Heb ik jullie daar al voor bedankt? BEDANKT! Die gaat mee!)

Maar het goede nieuws: Ik heb woonruimte!! Ik kon zelfs kiezen uit:

A: Een appartementje met een slaapkamer voor mij alleen.
B: Een kamer in een appartement bij ene Samantha met alles erop en eraan.
C: Een kamer en badkamer in een appartementencomplex met zwembad, sportschooltje, internet en alle andere voorzieningen. Ik deel het appartement met een Spaanse van 27 en in de toekomst waarschijnlijk een vriendin van haar van mijn leeftijd.

Nou het is dus C geworden.. Ik blijf er in ieder geval het eerste weekend, even op proef, daarna beslis ik of ik er blijf. Als we deze luxe situatie nu ook maar eens in Arnhem zouden hebben.. – dan praten we nog niet eens over de huurprijzen –

Nog 3 nachtjes slapen, laatste dingetjes regelen; koffer en visum. Details dus :)

''Je had echt niets door??'' ''NEE!''

img_85842

Advertisements

One thought on “WHAAAAA WHAAAHAAAA

 1. Heeej lief vriendinnetje,

  Jij zit nu in het vliegtuig richting India… Ik vond het toch iets moeilijker om afscheid te nemen dan ik had gedacht…;)
  Maar ik weet zeker dat jij daar een geweldige tijd tegemoet gaat!!!
  Hou ons maar goed op de hoogte van al je mooie verhalen… en natuurlijk de foto’s niet te vergeten;)
  Lekker gaan genieten en ik lees je volgende berichtje snel weer!!!

  Dikke Kus Fie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s