Nooit aan gedacht..

Het is bijna zover, 12 februari 2009 stap ik eindelijk op het vliegtuig om helemaal alleen erg ver weg te gaan. De afgelopen jaren heb ik bedacht dat ik naar de VS wilde. Bij voorkeur New York. Londen was ook een mooie optie. In Italië was niets anders dan een veel te dure taalcursus te vinden. Een andere optie was China, misschien ook wel relevant als je Modemanagement studeert.

Ik heb nog nooit een  moment over India nagedacht. Dus natuurlijk. Wanneer iemand mij vraagt of ik voor een half jaar naar India wil om daar als trainee te werken bij een productiebedrijf, ga ik naar India.

Thuis nog eens nagedacht, lang leve wikipedia. En tot de conclusie gekomen dat ik toch wel erg graag naar India wil. Of tot de conclusie gekomen dat India me een ontzettend mooi land met een interessante cultuur lijkt maar dat ik gewoon weg wil. Weg van mijn heerlijke thuis en eens zien wat er gaat gebeuren.

Laatst heeft iemand mij de ‘Black swan’ theorie uitgelegd. Een zwarte zwaan is iets wat je niet verwacht, maar wel erg mooi is. Dus ben benieuwd hoeveel zwarte zwanen in tegen ga komen binnen nu en midden augustus als ik weer op Dusseldorf Airport land.

Advertisements

2 thoughts on “Nooit aan gedacht..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s